Over ons

Easy Gifts Benelux is sinds 2008 gevestigd in Nederland!

Ons moderne magazijn voor geheel Europa is gevestigd in Nurnberg waar een professioneel team van 6 uur ‘s ochtends tot 6 uur ’s avonds, 5 dagen in de week er voor zorgt dat uw bestelling (onbedrukt) in de meeste gevallen dezelfde dag nog verstuurd kan worden.

Inmiddels zijn wij o.a. gevestigd in Nederland, Duitsland, Spanje, Engeland, Hongarije en hebben wij een eigen inkoopkantoor in Hong Kong!

Wij beschikken over een eigen drukkerij  waar we alle artikelen kunnen voorzien van een logo! Doordat wij daarnaast samenwerken met betrouwbare drukkerijen zijn wij altijd in staat snel te kunnen leveren en u een uitstekende kwaliteit te bieden! Tevens lasergraveren wij bij ons in huis waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Wij graveren ook artikelen die door u worden aangeleverd!

Easy Gifts  is een internationale handelspartner op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij zien het als onze taak om u het werk uit handen te nemen. Easy Gifts Benelux B.V. is uw partner voor Nederland, België en Luxemburg!