Bedrukken


BEDRUKKEN

Wij hebben onze eigen drukkerij waar wij al onze artikelen kunnen voorzien van een logo. Tevens werken we samen met zeer betrouwbare drukkers die borg staan voor kwaliteit en snelheid! Wij gebruiken de modernste machines voor bijv. zeef- en tampondruk (tot 6 kleuren), lasergravering en borduren tot 12 kleuren. U ontvangt bij iedere drukorder binnen een dag een neutraal PDF bestand ter goedkeuring van het logo en de druk stand. Na goedkeuring leveren wij meestal binnen 5-7 werkdagen de bedrukte artikelen uit. Uiteraard kunnen wij deze zending geheel neutraal naar uw klant versturen.

LASERGRAVEREN

Wij zijn gespecialiseerd in het lasergraveren van vrijwel alle metalen voorwerpen en doen dit voornamelijk in opdracht van de groothandel in relatiegeschenken. Lasergraveren is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt.

Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld. De laserstraal wordt aangestuurd door een computer. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp zeer fijn weergegeven kan worden.

WIJ GRAVEREN TEVENS ARTIKELEN DOOR U AANGELEVERD VANAF € 0,29 NETTO. BEKIJK ONZE WEBSITE