FAQ

Algemeen

Uiteraard sturen wij graag gratis een catalogus naar u toe. Mail ons uw gegevens via ons contactformulier en wij sturen de catalogus z.s.m. toe. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen!

U kunt bij Easy Gifts vooraf altijd een sample bestellen. De levertijd hiervoor is ca 2-3 werkdagen.

Als een zending niet te groot is versturen wij altijd met pakketdienst DPD (levertijd af magazijn Nurnberg ca 2-3 werkdagen). Grotere palletzendingen worden met een vrachtwagen aangeleverd! (levering af magazijn Nurnberg 2-4 werkdagen)

Wij leveren franco vanaf een Netto (goederenwaarde) bedrag van € 550,-. Onder dit bedrag berekenen wij de standaard prijzen door van DPD. Dit is afhankelijk van het gewicht van de zending. De uitzondering voor een franco levering zijn mokken, deze leveren wij altijd af werk Hongarije. Vraag ons gerust naar de verzendkosten

Onze betalingstermijn is standaard 14 dagen. Bij nieuwe klanten vragen wij een betaling van de eerste 3 orders vooruit!

U krijgt als wederverkoper van Easy Gifts een hoge korting. Hierdoor blijft u de concurrentie voor en dit vergroot ook uw marge. Neem voor uw korting contact op met Easy Gifts

Bedrukken

U wilt uw relatiegeschenken of promotiemateriaal laten bedrukken of graveren bij Easy Gifts? Lees hier hoe u uw bestanden het beste kunt aanleveren.

Formaten:

Vector AI bestand (Adobe Illustrator)

Vector EPS bestand

Vector PDF bestand

Bij bitmappen is een resolutie van 1200 DPI vereist

Bij Full Colour print is een resolutie van 300 DPI vereist

Kleurcodes kunt u aanleveren in de juiste PMS code

U kunt uw bestanden aanleveren per e-mail aan info@easy-gifts.nl tot 5 MB of grotere bestanden via Wetransfer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van het graveren van relatiegeschenken en promotiearikelen? Wij graveren ook loonwerk zoals o.a. sleutelhangers, balpennen en flesopeners maar ook grotere producten. Het graveren doen wij met veel precisie en door de exclusive graveer apparatuur waar wij mee graveren is het mogelijk om uw bestelling zeer snel te leveren.

Naast de snelle levering hebben wij ook de laagste prijs van Nederland! Wilt u meer weten over de manieren waarop wij deze producten graveren Bezoek nu onze site laserconcurrent.nl of bekijk meteen een aantal voorbeelden

U ontvangt bij Easy Gifts altijd een gratis digitale drukproef voordat wij van start gaan met het productieproces. Hierdoor zijn drukfouten vrijwel uitgesloten!

Levertijden

Wij leveren onbedrukte goederen meestal binnen 2-3 werkdagen in Nederland en Belgie!

Na goedkeuring van de digitale proef leveren wij meestal binnen 5-7 werkdagen de bedrukte artikelen uit.

Uiteraard kunnen wij deze zending geheel neutraal naar uw klant versturen.