Klanten vertellen

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Reactie
Ik doe al heel wat jaren met Peter/Easy Gifts zaken en dat altijd met genoegen. Goede en snelle opvolging op mijn vragen en altijd een tijdige levering. Zo hoort het.

Martin Remmers

Easy Gifts
Er is veel aanbod in deze overvolle markt. Wij werken juist daarom graag met Easy Gifts. Ze zijn erg persoonlijk en proberen altijd 'samen'een order binnen te halen met ons. Ze denken mee, leveren snel en maken scherpe prijzen waardoor wij concurrerend kunnen zijn in deze markt. Niets is te veel. Snel een proef maken of een order ergens tussendoor doen als iets echt snel moet. Prima leveranciers die mee denkt met ons en daardoor onderscheidend is in de markt!

Esther van Toor

beoordeling EasyGifts Nederland
Wij werken eigenlijk van het begin al met Peter van EasyGifts en het is een prima bedrijf met een hele makkelijke webshop. Het voordeel van de webshop is dat je de voorraad en eventuele binnenkomst van nieuwe voorraad direct kan zien. Verder bieden ze je ook een hele behoorlijke marge op hun adviesprijs. ook hun collectie is prima en ze hebben leuke artikelen die je bij andere niet vindt. Al met al een goede partner in deze nog steeds moeilijke tijden.

Henk Cools

Tevreden
In deze 'snelle handel'zijn korte levertijden van groot belang. Easy Gifts voldoet naar mijn mening altijd aan deze eis. Prijzen zijn scherp en ze denken altijd mee aan alternatieven als een product niet soms op voorraad is. Succes in 2016!

Wilma Broekhoven

Service
Wij werken al een paar jaar samen met Easy Gifts en zijn zeer tevreden. Levertijden zijn snel en krijgen altijd zeer snel antwoord op onze (aan)vragen. We zijn en blijven klant.

Evert van Barneveld

Samenwerken met Easy Gifts
De persoonlijke band, net het stapje extra en goede artikelen maken dat EasyGifts een goede partij is om mee samen te werken. Levertijd is bij veel leveranciers een dingetje maar Peter heeft vaak creatieve oplossingen waardoor het toch net wel kan in de gevraagde levertijd.

Saskia Bloemers

Over Easy Gifts
In de huidige tijd van 'alles moet snel, goedkoop, kwaliteit' kan ik alleen maar zeggen dat Easy Gifts dat is. Met een paar toevoegingen. Stukje persoonlijkheid, 25 jaar ervaring in de branche en er echt voor zijn klanten zijn komt er nog bij. Wat ik als klant belangrijk vind is persoonlijk contact (weten wie ik moet hebben...in plaats van wie is mijn contactpersoon eigenlijk ? ) Problemen worden opgelost (als ze er al zijn) en ik krijg niet iemand aan de telefoon 'tja mijn collega belt u volgende week terug want zij heeft uw order behandeld'. Elke order is belangrijk en ik weet dat het bij Easy Gifts in goede handen is.

Marion Seuffert

Topleverancier!
Wij zijn al jarenlang klant bij Easy Gifts. Een bedrijf dat conform afspraak levert en altijd een stapje extra zet! kortom een aanrader!

Jan Hendriksen

Veel succes met de nieuwe website!
Wij wensen het team van Easy Gifts veel succes met de nieuwe website. Bij vragen staan wij voor u klaar!

Tom Schasfoort